Standhouders

Zaterdag en Zondag wordt Vintage at Zandvoort 2023 nog gezelliger met leuke standjes. Heb je interesse om ook op Zaterdag en/of Zondag een stand te vullen neem dan contact op met Michel Faas door hier te klikken of te gaan naar ‘Get in touch‘.

 

Hieronder de standhouders die naar Vintage at Zandvoort 2023 komen

Keith, onze welbekende t-shirtsweaterkleding venter, zal weer aanwezig zijn. en ja kleding vintage at Zandvoort 2023 is in de maak!!!!

Marius vd Stoel, komt met zijn prachtig gerestaureerde MAN 22.361.

Het is helaas geen air cooled, maar weer onwijs cool

Het adres voor al uw borduurwerk. ook voor uw bedrijfskleding. Wij rekenen geen instelkosten en ook geen kosten voor een borduurkaart.    Wij hebben geen minimale afname dus ook als u maar 1 logo wilt laten borduren dan bent u aan het juiste adres.  en.

De lekkerste Segafredo koffie, ambachtelijk bereid, op elke gewenste locatie. (familie)feest, braderie, markt, concert, bedrijfsopening etc.. Maar ook sampling van uw producten, of onze bus omgetoverd als uw promotiewagen. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben de oplossing. En dat alles vanuit een vintage VW T1 bus uit 1965. Een eyecatcher die gegarandeerd veel mensen aantrekt.

Bij klassiek VW Centrum kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, restauratie en in en verkoop.
Wij doen zowel complete als deel restauratie van uw klassieke Volkswagen. Denk daarbij aan plaatwerk, remdelen, rubber werk, complete interieurs, maar ook complete motoren en versnellingsbakken. Wij gebruiken hiervoor alleen de hoogste kwaliteit en in veel gevallen zelfs originele delen.

Zoals ieder jaar hebben wij met vintage at Zandvoort een goed doel. Op zaterdag rookt Jeff weer verse makrelen. De verkoop van deze heerlijke makrelen gaat dit jaar niet naar een organisatie of stichting maar…

dit jaar zijn de dieren van Zandvoort aan de beurt. Ter waarde van de opbrengst van de gerookte makrelen (+ een beetje extra vanuit Rio’s) maken wij waardebonnen voor bij Rio’s dierenspeciaalzaak.
Deze waardebonnen zullen door Pluspunt worden uitgegeven aan Zandvoortse gezinnen met dieren die een steuntje kunnen gebruiken.
Wij vinden het een top doel! Bedankt Rio’s

VW airhouse is uitgebreid tot een volwaardig autobedrijf waar men terecht kan met alle types klassieke Volkswagens voor algemeen onderhoud, APK, (volledige) restauratie, tuning, onderdelen, advies en verkoop. Ook de onderdelenwinkel maakt nog steeds deel uit van het bedrijf. Hier zijn naast het complete programma van Paruzzi nieuwe en gebruikte originele onderdelen te verkrijgen. Kaag Kevers is ook leverancier van high performance onderdelen van de merken als CB Perfomance, Gene Berg en Scat.
VW airhouse heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van motortuning. We hebben een eigen vermogensbank waarop motorblokken optimaal afgesteld kunnen worden. Daarbij is het bij VW airhouse mogelijk een motorblok naar eigen wens te laten opbouwen.

Vanuit onze FOODTRUCK serveren wij o.a. Pizza’s, Friet, Snacks, en natuurlijk niet vergeten de lekkerste verse hamburger, alles in een modern jasje, makkelijk, snel en onweerstaanbaar lekker. maar ook voor een croissantje, saucijzenbroodje en een appelgebakje bent u bij ons aan het juiste adres.
We laten zien en proeven dat lekker eten puur en vers kan.

Kom gezellig langs en overtuig u zelf van onze kookkunsten op wielen..

hoofdzakelijk verkoop van volkswagen luchtgekoelde industrie motoren

Vintage camper stuff and more

alles om uw vintage camperen en interieur compleet te maken .

Imker Victor Bol

Super leuke standhouder erBIJ … Imker Victor Bol zal aanwezig op de zaterdag met oa honing, lippenbalsem, zeepjes etc. De meeste producten maakt hij zelf met ingrediënten uit de Zandvoortse duinen.

Van Gilst Kevers

Een begrip in de wereld van VW kevers, busjes, modellen en nog veel meer dat met VW te maken heeft.

Ook voor onderdelen, boeken en oud spul.

Overige standhouders??

Op zaterdag 22 april komt de Formule Vee naar Vintage at Zandvoort. Bedankt Chantal Scheffel, wij zijn er happydepeppy mee!!

Vintage at Zandvoort alweer voor het negende jaar.

2022 was door corona verschoven naar september

2020 en 2021 zijn helaas afgelast vanwege de Corona

Het jaar 2019 hebben we vanwege de paasdagen1 dag langer kunnen genieten van het VW feest in Zandvoort.

Het jaar 2018 was een mooi en druk bezocht evenement met prachtig weer.
Maar in 2017 hebben we dat goed gemaakt met een fantastisch weekend.
In 2016 hadden we een pech jaar door een zware storm.

 

Kijk in de galerij voor de foto's van de afgelopen jaren.

Voor actueel nieuws

klik op de foto om naar onze facebook pagina te gaan

Merchandise..Shop hier voor het perfecte aandenken..

Heb je nog vragen of wil je helpen en Vintage at Zandvoort sponsoren, Get in touch here..

Er is ook nog plek voor leuke standhouders. Wil je meer weten over de mogelijkheden.. Get in touch here..

Vintage at Zandvoort | M. van St. Aldegondestraat 9, 2042 AN Zandvoort
06 21852202 | Michel@miracle-media.nl | KvK 68119747 | Niet BTW plichtig