Standhouders

Zaterdag en Zondag wordt Vintage at Zandvoort 2020 nog gezelliger met leuke standjes. Heb je interesse om ook op Zaterdag en/of Zondag een stand te vullen neem dan contact op met Michel Faas door hier te klikken of te gaan naar ‘Get in touch‘.

 

Hieronder de standhouders die naar Vintage at Zandvoort 2020 komen

Scouting Stella Maris – St. Willibrordus Zandvoort bestaat sinds 1945. Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Dit seizoen bestaat onze groep 75 jaar! 75 jaar Scouting in Zandvoort!

Het adres voor al uw borduurwerk. ook voor uw bedrijfskleding. Wij rekenen geen instelkosten en ook geen kosten voor een borduurkaart.    Wij hebben geen minimale afname dus ook als u maar 1 logo wilt laten borduren dan bent u aan het juiste adres.  en.

De lekkerste Segafredo koffie, ambachtelijk bereid, op elke gewenste locatie. (familie)feest, braderie, markt, concert, bedrijfsopening etc.. Maar ook sampling van uw producten, of onze bus omgetoverd als uw promotiewagen. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben de oplossing. En dat alles vanuit een vintage VW T1 bus uit 1965. Een eyecatcher die gegarandeerd veel mensen aantrekt.

Bij klassiek VW Centrum kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, restauratie en in en verkoop.
Wij doen zowel complete als deel restauratie van uw klassieke Volkswagen. Denk daarbij aan plaatwerk, remdelen, rubber werk, complete interieurs, maar ook complete motoren en versnellingsbakken. Wij gebruiken hiervoor alleen de hoogste kwaliteit en in veel gevallen zelfs originele delen.

Zaterdag en zondag gaat de rokerij weer aan. Zaterdag wordt er vis gerookt en zondag het vlees. De volledige verkoop van het gerookte waar komt ten goede aan de Scouting Stalle Maris St. Willibrordus Zandvoort  bestaat sinds 1945. Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De rokerij neemt Jeff De Vos voor zijn rekening.

VW airhouse is uitgebreid tot een volwaardig autobedrijf waar men terecht kan met alle types klassieke Volkswagens voor algemeen onderhoud, APK, (volledige) restauratie, tuning, onderdelen, advies en verkoop. Ook de onderdelenwinkel maakt nog steeds deel uit van het bedrijf. Hier zijn naast het complete programma van Paruzzi nieuwe en gebruikte originele onderdelen te verkrijgen. Kaag Kevers is ook leverancier van high performance onderdelen van de merken als CB Perfomance, Gene Berg en Scat.
VW airhouse heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van motortuning. We hebben een eigen vermogensbank waarop motorblokken optimaal afgesteld kunnen worden. Daarbij is het bij VW airhouse mogelijk een motorblok naar eigen wens te laten opbouwen.

Vanuit onze FOODTRUCK serveren wij o.a. Pizza’s, Friet, Snacks, en natuurlijk niet vergeten de lekkerste verse hamburger, alles in een modern jasje, makkelijk, snel en onweerstaanbaar lekker. maar ook voor een croissantje, saucijzenbroodje en een appelgebakje bent u bij ons aan het juiste adres.
We laten zien en proeven dat lekker eten puur en vers kan.

Kom gezellig langs en overtuig u zelf van onze kookkunsten op wielen..

HAPPY,

Deze comfortabele outdoorstoel is perfect voor op het strand, op de camping, in het park, aan de waterkant, op een festival of in de sportzaal. Door zijn onafhankelijke ruggensteun kun je op elk gewenste plek comfortabel zitten. Het is een lichtgewicht product en door de drie draagopties is de stoel makkelijk mee te nemen, zelfs op de fiets.

Onze stoelen zijn een echt Nederlands product en uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor gaat de stoel jarenlang mee.
Vanaf nu nooit meer zitten op de grond maar heerlijk relaxed achterover op een My Happy Seat!

Formule VEE,

Volkswagen Formule Vee – ook wel Formule V of Formule VW genoemd – is een raceklasse met eenzitterformulewagens op basis van de Volkswagen Kever (waaronder de motor, voorwielophanging, wielen en transmissie). Deze ‘spec’-formule ontstond in 1963 in de Verenigde Staten en groeide uiteindelijk uit tot één van de populairste instapklassen in de autosport. De Formule Vee kenmerkte zich door de lagere kosten.

Overige standhouders??

Op zaterdag en Zondag is het weer gezellig druk met diverse stands in de verschillende tenten van “Vintage at Zandvoort”.

Interesse ook standhouder te worden op dit fantastisch evenement, meld je dan snel aan er is nog plek voor een paar standhouders

 

 

 

 

Shortcuts

 

 

 

 

Vintage at Zandvoort alweer voor het achtste jaar.
Afgelopen jaar hebben we een 1 dag langer kunnen genieten van het VW feest in Zandvoort.
Het jaar 2018 was een mooi en druk bezocht evenement met prachtig weer.
Maar in 2017 hebben we dat goed gemaakt met een fantastisch weekend.
In 2016 hadden we een pech jaar door een zware storm.
En die jaren zijn prachtig vastgelegd. In de galerij van Vintage at Zandvoort kan je dit zien.
Be there! Reserveer nu je plekje voor dit fijne weekend. Check het Programma hier!

Merchandise..Shop hier voor het perfecte aandenken..

Heb je nog vragen of wil je helpen en Vintage at Zandvoort sponsoren, Get in touch here..

Er is ook nog plek voor leuke standhouders. Wil je meer weten over de mogelijkheden.. Get in touch here..

Vintage at Zandvoort | M. van St. Aldegondestraat 9, 2042 AN Zandvoort
06 21852202 | Michel@miracle-media.nl | KvK 68119747 | Niet BTW plichtig