Standhouders

Zaterdag en Zondag wordt Vintage at Zandvoort 2020 nog gezelliger met leuke standjes. Heb je interesse om ook op Zaterdag en/of Zondag een stand te vullen neem dan contact op met Michel Faas door hier te klikken of te gaan naar ‘Get in touch‘.

 

Hieronder de standhouders die bij Vintage at Zandvoort 2019 aanwezig waren

Het adres voor al uw borduurwerk. ook voor uw bedrijfskleding. Wij rekenen geen instelkosten en ook geen kosten voor een borduurkaart.    Wij hebben geen minimale afname dus ook als u maar 1 logo wilt laten borduren dan bent u aan het juiste adres.  en.

De lekkerste Segafredo koffie, ambachtelijk bereid, op elke gewenste locatie. (familie)feest, braderie, markt, concert, bedrijfsopening etc.. Maar ook sampling van uw producten, of onze bus omgetoverd als uw promotiewagen. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben de oplossing. En dat alles vanuit een vintage VW T1 bus uit 1965. Een eyecatcher die gegarandeerd veel mensen aantrekt.

Bij klassiek VW Centrum kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, restauratie en in en verkoop.
Wij doen zowel complete als deel restauratie van uw klassieke Volkswagen. Denk daarbij aan plaatwerk, remdelen, rubber werk, complete interieurs, maar ook complete motoren en versnellingsbakken. Wij gebruiken hiervoor alleen de hoogste kwaliteit en in veel gevallen zelfs originele delen.

SjuulZ maakt en verkoopt armbanden en kleine woonaccessoires van natuurlijke materialen. Heb je zelf een idee, stuur mij dan even een privé bericht en dan komen we er vast samen uit. Ook voor kleine reparaties kun je ook bij mij terecht.

Je klassieker of sportwagen, daar ben je zuinig op. Maar voor het geval het toch een keer mis gaat, wil je bij ontvreemding of een total loss geen extra kopzorg hebben. Dennis Rietveld van Rietveld Taxaties taxeert als erkend taxateur TMV & VRT uw auto. Objectief, onafhankelijk, met een hoge kwaliteitsstandaard en met autopassie.

Zaterdag en zondag gaat de rokerij weer aan. Zaterdag wordt er vis gerookt en zondag het vlees. De volledige verkoop van het gerookte waar komt ten goede aan de reddingsbrigade Zandvoort.  De Zandvoortse Reddingsbrigade is een vrijwilligersorganisatie die volledig draait op subsidie, sponsoring en dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers.  De rokerij neemt Jeff De Vos voor zijn rekening.

Autolas en Restauratie H.B.van Kranen houd zich bezig met het restaureren van de Luchtgekoelde Volkswagens. Zoals de Volkswagen Kever, Bus T1 -T2- T3, Karmann Ghia T14 & T34 . Natuurlijk voeren wij de regulieren onderhoudsbeurten uit en alle denkbare reparaties aan uw Luchtgekoelde Volkswagen. Tevens verzorgen wij ook de APK voor u. Ook leveren wij alle onderdelen. Die nodig zijn om uw auto in top conditie te houden

 

VW airhouse is uitgebreid tot een volwaardig autobedrijf waar men terecht kan met alle types klassieke Volkswagens voor algemeen onderhoud, APK, (volledige) restauratie, tuning, onderdelen, advies en verkoop. Ook de onderdelenwinkel maakt nog steeds deel uit van het bedrijf. Hier zijn naast het complete programma van Paruzzi nieuwe en gebruikte originele onderdelen te verkrijgen. Kaag Kevers is ook leverancier van high performance onderdelen van de merken als CB Perfomance, Gene Berg en Scat.
VW airhouse heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van motortuning. We hebben een eigen vermogensbank waarop motorblokken optimaal afgesteld kunnen worden. Daarbij is het bij VW airhouse mogelijk een motorblok naar eigen wens te laten opbouwen.

Ingrid Boone Handmade Creations. Alles is met de hand geborduurd, wenskaarten, geschenken voor geboorte, huwelijk, verjaardagen. Ik maak ook alles op wens voor de klant.  De projecten staan op Facebook Ingrid Boone Handmade Creations  Bestellingen kun je plaatsen via Facebook,verzenden is gratis.  Mailen kan ook via ingridboonehc@gmail.com

 

Willy Wok Food truck en pop-up kitchen!

Willy is anders dan anders, met een verhuiswagen omgebouwd tot full-scale output wereldkeuken in een steam-punk jasje is hij klaar voor ieders feestje!  Kom Willy’s beroemde lamb ‘n rice of vega wok met zelfgemaakte (meestal nog warme) sambal proeven op het gezelligste festivalterrasje van Nederland en na het feesten helemaal bijkomen met een broodje shoarma “wok style” of gewoon tussendoor even snacken!!

 

Onderdelen of een andere motor nodig? Nicky Verdwaald is het hele weekend weer van de partij

 

Overige standhouders??

Op zaterdag en Zondag is het weer gezellig druk met diverse stands in de verschillende tenten van “Vintage at Zandvoort”.

Standhouders die ook komen zijn: marita-art, pink-art , Busliebe ,

 

 

 

 

Shortcuts

 

 

 

 

Vintage at Zandvoort alweer voor het achtste jaar.
Afgelopen jaar hebben we een 1 dag langer kunnen genieten van het VW feest in Zandvoort.
Het jaar 2018 was een mooi en druk bezocht evenement met prachtig weer.
Maar in 2017 hebben we dat goed gemaakt met een fantastisch weekend.
In 2016 hadden we een pech jaar door een zware storm.
En die jaren zijn prachtig vastgelegd. In de galerij van Vintage at Zandvoort kan je dit zien.
Be there! Reserveer nu je plekje voor dit fijne weekend. Check het Programma hier!

Merchandise..Shop hier voor het perfecte aandenken..

Heb je nog vragen of wil je helpen en Vintage at Zandvoort sponsoren, Get in touch here..

Er is ook nog plek voor leuke standhouders. Wil je meer weten over de mogelijkheden.. Get in touch here..

Vintage at Zandvoort | M. van St. Aldegondestraat 9, 2042 AN Zandvoort
06 21852202 | Michel@miracle-media.nl | KvK 68119747 | Niet BTW plichtig